Są pyszne, pachną marcepanem i migdałami, pulchne jak obłoczki........niebo, polecam.
Chcąc zachować naszą regionalną tradycję,
a nie chcąc wydawać pieniędzy za "byle co"
upiekłam rogaliki według tego przepisu Moje przepisy
a tu blaszka tych pyszności :))
Wygladają obłędnie!
OdpowiedzUsuńa jak smakują :))
Usuńpoproszę pięć sztuk ... już podaję adres ;)))))
OdpowiedzUsuńo maaaaaamooooo ! ... obłędnie pysznie wyglądają ♥
O kurcze, ale wyglądają, aż ślinka cieknie ;)))
OdpowiedzUsuńprzeeeepyszneee :))
OdpowiedzUsuńNo Pieknie Slinotoku dostalam :):):) Wygladaja Przepysznie :):) I zapewne tak smakuja :) Pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńPrzyznaję, rogale wyśmienite. Ja lukrowałam, Amelka posypywała migdałami i pomarańczą a Artur i Kornelka wcinali, aż uszy im się trzęsły.
OdpowiedzUsuń